DESPRE NOI

Ideea din spatele lui Hanksome s-a născut în 2015 și a fost un succes de atunci. Comunitatea noastră a crescut semnificativ de-a lungul anilor și suntem mândri să anunțăm că, până astăzi, am trimis peste 750.000 de expedieri și am adus zâmbete multor oameni.

Fiecare persoană din compania noastră își joacă rolul pentru ca experiența dumneavoastră cu magazinul nostru să fie cea mai bună. Facem tot posibilul pentru a căuta cele mai bune produse și pentru a găsi cele mai bune prețuri în beneficiul dumneavoastră. Asistența noastră pentru clienți funcționează 24/7 pentru a răspunde la orice întrebări și probleme legate de serviciile și produsele noastre.

Every single person in our company plays their part to make your experience with our store the best ever. We do our utmost to search for the best products and find the best prices for your benefit. Our customer support works 24/7 to respond to any questions and issues related to our services and products.

Fiind o companie internațională, avem colegi din toată Europa care se asigură că fiecare acțiune a companiei noastre este realizată cu atenție și grijă meticuloasă. Astfel, vă putem garanta că fiecare transport ajunge la ușa dumneavoastră în stare perfectă cât mai curând posibil.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea acordată companiei noastre și pentru că ați ales Hanksome drept magazinul dvs. preferat. Suntem nerăbdători să auzim feedback-ul dumneavoastră cu privire la produsele și serviciile noastre.